Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Ne marim echipa!

Persoana cu experienta in vanzari catre clientii fermieri. 3 pozitii disponibile, una pentru fiecare judet : Constanta, Teleorman, Braila.Persoana energica, comunicativa, calitati de negociere si organizare dezvoltate.Cunoasterea conditiilor pietei agricole si a concurentei.Cunostinte tehnice - mediu.Experienta in achizitii cereale - plus.Experienta in promovare : fertilizanti foliari, seminte, tratamente, ingrasaminte.

Descrierea jobului

Responsabilitati :- dezvoltarea portofoliului de clienti pentru zona comerciala CT, TR, BR- urmarirea planului de vanzari.- indeplinirea obiectivelor de vanzari si incasari.- promovarea produselor catre clienti.Beneficii :- venit parte fixa cnf. obiectivelor de vanzari.- comision - parte variabila.- autoturism de serviciu.- dotari IT & Mobile.- asigurare medicala privata.

Descrierea companiei

De 10 ani, Agro-Est Muntenia activeaza in distributia de produse agricole : seminte, ingrasaminte, pesticide, fertilizanti foliari, biostimulatori si raticide.Astazi este unul dintre cei mai importanti distribuitori din Regunea de Sud a Romaniei.Agro-Est Muntenia este si importator, reprezentand in Romania companii de renume din Anglia, Spania, Italia, Germania.Din 2011 Agro-Est Muntenia activeaza si in comertul cu cereale, avand ca parteneri cei mai importanti traderi internationali.Puteti trimite CV pe adresa : info@agroest.roContact : 0742.138.987
Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

translation missing: ro-RO.general.search.loading