Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Predict întărește acțiunea erbicidelor și pesticidelor

Fermierii români s-au confruntat în ultimii ani cu multe probleme. Una ar fi legată de faptul că erbicidele și pesticidele nu rămâneau destul în plante încât să-și facă efectul scontat. Din acest motiv, Agro-Est Muntenia a adus pe piață adjuvantul Predict. Ce este Predict? Un metil ester al acidului gras extras din uleiul de rapiță, prezent în concentrație de 91%.

Ce îl face atât de special? Predict are o vâscozitate scăzută și se amestecă foarte ușor, astfel încât formează o emulsie omogenă și stabile cu un număr mare de pesticide. Efectele sunt deosebite. Absorbția și penetrarea pesticidelor în frunze este îmbunătățită, la fel și gradul de aderență a erbicidelor reziduale, la particulele de sol.

Cum adjuvantul Predict reduce pierderile de produs și spălarea în profunzimea solului, fermierii pot sta liniștiți, pentru că se obține o îmbunătățire siguranței în utilizare a erbicidelor cu activitate reziduală în sol. Predict se poate utiliza împreună cu toate erbicidele reziduale, preemergente sau postemergente, astfel încât schema de tratamente a fermierului să poată fi făcută cu acuratețe. Prevenirea spălării erbicidului preemergent, a migrării erbicidului la rădăcinile culturii, dar și a distrugerii peliculei din cauza acțiunilor mecanice sau a vântului puternic sunt alte puncte-forte ale adjuvantului Predict. Aplicare acestuia înseamnă și eliminarea suplimentării dozei de erbicid.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading