Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Rapiță salvată de biostimulatori și fertilizanți foliari

Intrarea în iarnă și desprimăvărarea sunt esențiale pentru rapiță. Pentru a rezista frigului, iar apoi a-și reveni la o creștere normală, această cultură are nevoie de biostimulatori și fertilizanți foliari, care să o ajută să înfrunte factorii de stres.

Agro-Est Muntenia are soluția ideală. Victor Brăiloiu, fermier din Gorj, este un om curajos. Este singurul agricultor din județ care a cultivat rapiță. În toamnă, a avut ceva probleme, iar rapița nu s-a dezvoltat pe cât ar fi fost normal. A sunat repede la Agro-Est Muntenia pentru a cere sfaturi. Recomandarea specialiștilor a venit repede: aplicarea biostimulatorilor Plyaminol și Groplan A. Să vedem ce fac aceste două produse.

COMPOZIȚIE PLYAMINOL:

MATERIE ORGANICĂ – 48%

AMINOACIZI LIBERI – 30%

CARBON ORGANIC – 28%

AZOT – 5.75%

FOSFOR – 0.6%

POTASIU – 0.6%

Plyaminol, prin concentrația de 30% de acizi liberi, direcționează energia către dezvoltarea plantei, salvând astfel culturile întârziate. Este recomandat în orice situație de stres la care este supusă cultura în timpul perioadei de vegetație. Groplan A ajută rapița în procesul de fotosinteză și maximizează procesele metabolice. La desprimăvărare, tot Agro-Est Muntenia l-a ajutat pe Victor Brăiloiu.

AVANTAJELE FOLOSIRII GROPLAN A OPTIMIZEAZĂ PRODUCȚIA CANTITATIV ȘI CALITATIV MĂREȘTE CAPACITATEA DE FOTOSINTEZĂ A PLANTELOR REDUCE STRESUL CAUZAT DE CONDIȚIILE DE MEDIU CREȘTE CAPACITATEA PLANTELOR DE A ASIMILA NUTRIENȚI

Agricultorul din Drăgoieni a fost sfătuit să folosească fertilizanți foliari, pentru ca rapița să-și reia creșterea. Pentru că această plantă este o mare consumatoare de sulf și bor, soluția ideală a fost folosirea a două produse din portofoliul Agro-Est Muntenia: Sulphomex și Boron Extra. Sulphomex are o concentrație de 87.5% sulf, asigură plantei absorbția maximă a nutrienților și duce la producții crescute. Boron Extra conține 15% bor, element care mărește fertilitatea plantelor, joacă un rol important în sinteza proteinelor și în metabolismul azotului și fosforului.

CARACTERISTICI SULPHOMEX

CONCENTRAȚIE DE SULF DE 87.5%

CONCENTRAȚIE DE AZOT DE 15%

pH: 7.25-8.25

GREUTATE SPECIFICĂ: 1.32-1.36

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading