Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Recomandări pentru aplicarea produsului Predict

Predict este un produs de la Agro-Est Muntenia care a dat deja rezultate în fermele în care a fost folosit. Adjuvantul are însă anumite particularități, care trebuie respectate, pentru un efect cât mai mare. Specialiștii Agro-Est Muntenia le-au oferit agricultorilor toate informațiile necesare înainte de aplicarea acestui produs.

“Recomandăm aplicarea produsului Predict la îmbunătățirea strategiei de erbicidare în preemergență la cultura de toamnă, respectiv rapiță. La prepararea soluției, recomandăm ca bună practică amestecul cu Predict să se facă la sfârșit, după ce omogenizarea s-a făcut în tanc cu toate celelalte produse care se intenționează a fi aplicate în preemergență”, a declarat Cosmin Grozavu, reprezentant de vânzări al companiei Agro-Est Muntenia.

Predict se poate aplica atât preemergent, cât și postemergent, ca strategie de combatere a buruienilor din lanuri. Acest produs poate fi folosit și în perioadele ploioase, pentru prevenirea spălării erbicidelor și levigarea acestora în profunzimea solului. Agro-Est Muntenia le transmite fermierilor să respecte normele de protecţie specifice lucrărilor cu produse chimice. Ambalajele goale nu se reutilizează şi se colectează în centre de depozitare specializate. Pentru combinaţii noi este recomandată efectuarea în prealabil a unui test de compatibilitate fizico-chimică.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading