Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Utilizare corectă pentru Predict

Predict, adjuvantul de la Agro-Est Muntenia, are o spectru larg de aplicare. Fermierii care cultivă grâu, orz, floarea-soarelui, legume, mazăre, rapiță, porumb și orzoaică pot folosi acest produs. Specialiștii de la Agro-Est Muntenia recomandă o doză de 0.2 litri pe hectar pentru soiurile medii și grele. Pentru erbicidele reziduale, ușor solubile în apă, doza se dublează și ajunge la 0.4 litri pe hectar.

Agro-Est Muntenia are câteva recomandări pentru fermierii care vor să folosească Predict. Astfel, acest adjuvant trebuie utilizat până la apariția spicului la cereale. În cazul porumbului, Predict se aplică doar până la apariția paniculului, iar la fasole și mazăre până la „nașterea” primelor păstăi. Pentru rapiță, sfatul specialiștilor de la Agro-Est Muntenia este ca Predict să fie folosit până la formarea a circa 10% din silicve.

Faza de 6 frunze adevărate este ultima în care se poate aplica Predict la sfecla de zahăr. Începutul formării tuberculilor reprezintă și data-limită de folosire a acestui adjuvant la cartof. Floarea-soarelui poate beneficia de Predict înainte de formarea butonului floral. La inul pentru semințe, Predict se utilizează până la formarea a 10% din capsule.

Aplicarea adjuvantului Predict crește în mod vizibil efectul de combatere a buruienilor, dar previne și spălarea erbicidului preemergent și elimină riscul de fitotoxicitate. Mai mult, fermierii nu trebuie să mai suplimenteze doza de erbicid.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading