Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Centrul de cercetare Agro-Est Muntenia: un pionier în controlul calității și cercetării pentru agricultura românească

În județul Buzău, la Cioranca, a luat fiinta cel mai modern centru de cercetare si inovare in nutrutia agricola din Europa Centrala si de Est – o investitie a companiei Agro-Est Muntenia. Acest centru, care este coloana vertebrală a Fabricii de formulare, fertilizanți și biostimulatori Agro-Est Muntenia, este condus de o echipă de experți dedicați, printre care se numără Ioana Peptănaru, o tanara pasionata de chimie si cercetare.

Ioana Peptănaru ne detaliaza serviciile centrului în acoperirea a trei sectoare esențiale de activitate: controlul calității produselor finite Agro-Est Muntenia, cercetarea inovativă și oferirea de servicii vitale pentru fermieri. Aceste servicii includ analize complete pentru produse de protecție a plantelor, analize de sol, de plante și pentru apa utilizată în fertigare și tratamentele foliare, astfel incat fermierii romani sa poata avea acces in timp real la date despre cultura, sol, apa si inputuri, pentru a putea interveni rapid si util in procesul de productie.

Mihai Răzvan Moraru, fondatorul Agro-Est Muntenia, pune accentul pe importanța controlului calității și a etichetei produselor. El evidențiază că fiecare recomandare de aplicare și depozitare, precum și compatibilitățile produselor, sunt atent testate în laborator înainte de a ajunge la fermieri. Astfel, Agro-Est Muntenia garantează furnizarea de produse verificate și de înaltă calitate, adaptate nevilor din ferma, produse care contin materii prime de calitate, cu solubilitate mare.

”Pentru noi, la Agro-Est Muntenia, controlul calității și eticheta unui produs, ambele sunt foarte importante, pentru că dumneavoastră, ca fermieri, primiți aici recomandările de aplicare, de depozitare, compatibilități și așa mai departe. Și atunci, în acest Centru ne dorim ca fiecare cuvânt, fiecare recomandare pe care o vedeți pe eticheta unui produs să fie mai întâi testată în laborator, în așa fel încât dumneavoastră să primiți produse verificate”, a declarat fondatorul Agro-Est Muntenia.

Prin activitățile sale, Centrul de Cercetare Agro-Est Muntenia nu doar că asigură excelența produselor, ci și contribuie la dezvoltarea agriculturii moderne, prin stabilirea de noi standarde în cercetare și controlul calității. Angajamentul său față de inovație și calitate nu doar că servește nevoile imediate ale fermierilor, dar și modelează viitorul unui sector agricol dinamic. Acest centru face parte dintr-un program de inovatie al companiei Agro-Est Muntenia, care include si platofrma digitala Clever Farm, tehnologii si produse noi, program distins in SUA cu Premiul de Inovatie pentru Export, pentru ca incepand cu anul 2024, Agro-Est Muntenia va exporta aceste tehnologii in mai multe tari europene, depunand si dosarele de autorizare pentru piata amerciana.

Toate produsele Agro-Est Muntenia pot fi găsite pe site-ul www.agroeest.ro, www.hectarul.ro, la distribuitorii autorizati si in reteaua de magazine HA.RO!

 

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading