Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Agro Est Muntenia - de 12 ani alaturi de fermierii din Romania

De 12 ani ne luptăm să livrăm calitate, pasiune și inovații. Credem că, într-un fel, așa am reușit să devenim un Partener de încredere pentru fermierii care ne-au sprijinit.

Cu ocazia împlinii a 12 ani de activitate intensă, de provocări, obstacole și succese, vrem vă anunțăm că #AGROESTMUNTENIA se află abia la început.

Vă invităm să vizionați o retrospectivă a ultimilor 12 ani de activitate AGRO-EST MUNTENIA. Un semn de apreciere adus Clienților și Echipei noastre.

12 ANI  DE PERFORMANȚE, IMPLICARE, INOVAȚII

AGRO-EST MUNTENIA aniversează 12 ani de activitate.  Compania își continuă dezvoltarea printr-o serie de acțiuni la nivel de strategie de business, portofoliu de produse, cât și la nivel de comunicare.

În 2021 au devenit parte din grupul de companii aparținând lui AEM HOLDING, fond de invetiții în agricultură – care investește în toate marile ramuri din sector. AEM Holding este orientat pe zona de tehnologii, inovații, cercetare și ecologie.

Împreună cu echipa Deloitte, AGRO-EST  a început procesul de de integrare în AEM HOLDING începând cu iunie 2020. Depunerea documentelor și divizarea a fost finalizată în luna Aprilie a anului acesta.

Ca parte integrată a lui AEM Holding, AGRO -EST MUNTENIA își propune o expansiune agresivă pe mai multe ramuri

PIAȚA DE HOBBY

HECTARUL.RO este un sub-brand al lui AGRO-EST MUNTENIA, dedicat target-ului de agricultură în regim „hobby”. Hectarul se va axa pe vânzarea de semințe (toate culturile), erbicide, fungicide, insecticide, fertilizanți foliari și biostimulatori, aparate și tehnologie pentru grădină și livadă, produse pentru agricultură ecologică. 

AGRO-EST DEVINE PRODUCĂTOR

Construcția mult anunțatei fabrici AGRO-EST va demara în cel mai scurt timp cu finalizare spre jumatătea lui 2022, și se va face în Județul Buzău. În cadrul programului de finantare al BEI - în 2021, AGRO-EST  MUNTENIA, a obținut fondurile pentru înființarea unei unități de producție pentru fertilizanti și biostimulatori, inclusiv pentru gama Eco și a unui Centru de Cercetare privat pentru nutritia plantelor din Romania.

Astfel AGRO-EST va obține și statutul de Producător începând cu 2022, devenind unic producător de uree și azot lichid cu eliberare lentă în amestec; aminoacizi certificați ecologic.

AGRO-EST țintește la export în maxim un an de la deschidere, iar alături de echipele mixte din grupul AEM își vor extinde distribuția prin intermediul listări in key accounts în zona de  lanțuri de magazine de bricolaj și magazine mici, de proximitate.

AGRO-EST: ACELEAȘI VALORI, O NOUĂ IMAGINE

Începând cu primăvara lui 2021, AGRO-EST a trecut printr-un proces de rebranding alaturi de agentia WEARE Younger, agentie de Branding si Digitalizare. Acesta s-a finalizat în luna Iulie, AGRO-EST începând comunicarea ub noua identitate și sub o linie nouă vizuală începând cu August. Pe această cale ei promit să nu se îndepărteze de valorile și oamenii care i-au adus aici.  

DESPRE AGRO-EST  MUNTENIA

AGRO-EST  a fost înființată în 2009, iar în 2011 a finalizat investiția în prima platformă logistică și a înființat divizia de distribuție către fermierii din județul Buzău. Din 2012 până în 2017, compania și-a extins activitatea în județele Ialomița, Brăila, Vrancea, Călărași, Teleorman, Giurgiu, Tulcea, Olt, Prahova, Constanța, Dolj, Argeș, Galați, Vaslui și Bacău, iar în 2019, în zonele Bana și Moldova. De-a lungul anilor, AGRO-EST  a achiziționat fermele Sunfield Farming (2015), Agrigreenmax (2018). A lansat platforma informațională Ecoferma (2020) și platforma Hectarul.ro (2021), a demarat investiția în fabrică, cu termen de finalizare în Q1 2022. În 2021, s-a înființat AEM Holding.

În 2017, a avut loc prima gală AEM, la Brașov, transmisă în direct pe platformele de agricultură. Compania a sărbătorit 10 ani de existență prin Gala AEM 2018, la Alba Iulia. AGRO-EST  Muntenia a a fost premiata în 2019 la Gala Oameni pentru Oameni, ca Promotor al Filantropiei – pentru proiectele sociale susținute și finanțate între 2017 și 2019. AGRO-EST  a fost inclusă în topul companiilor europene cu dezvoltare susținută (2019).

De-a lungul timpului AGRO-EST  a încheiat parteneriate cu Omex Agrifluids UK (2013), Hortifeeds Nutrel UK (2014), Plymag Spania și SPD Franța (2015), Intracorp UK (2016), Agronution Franța (2019), Tracegrow Finlanda și Abaxton Spania (2020), Adva Green Belgia, Compo Germania și Icechim – pentru centrul de cercetare (2021

 

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading