Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Biostimulatori cu roluri multiple pentru cultura mare, legume și pomi fructiferi

Agro-Est Muntenia oferă o gamă largă de biostimulatori unici, bazați pe o varietate de substanțe funcționale și combinații care generează rezultate excelente atunci când sunt aplicate în doze mici. Aceste produse sunt concepute pentru a răspunde nevoilor fiziologice specifice ale culturilor sau stresului abiotic prin promovarea creșterii și dezvoltării plantelor care sunt adaptate la culturile țintă.

Biostimulatorii completează gama completă Agro-Est Muntenia de soluții inovatoare și de înaltă calitate pentru nutriția culturilor. Aplicate atunci când cultura are cea mai mare nevoie, funcționează în sinergie pentru a menține afacerea fermierului profitabilă și durabilă.

Printre cei mai performanți biostimulatorii din portofoliul se numără Plyaminol 30 și GroPlan A+.

Plyaminol 30 este un produs organic, un biostimulator obținut prin hidroliza keratinei, cu un conținut de 30% aminoacizi liberi. În compoziție are aminoacizi liberi 30%, azot 5.75%, carbon organic 28%, materie organică 48%, fosfor 0.6%, potasiu 0.6%, având o densitate de 1.2.

Plyaminol 30 are un triplu rol :

  • Este un produs bogat în acid glutamic, precursorul sintezei de aminoacizi noi, ceea ce stimulează fiziologia plantelor.
  • Aminoacizii liberi din Plyaminol 30 sunt disponibili imediat, ceea ce conduce la direcționarea energiei către dezvoltarea plantei și în stabilirea unor producții performante, planta economisind energia necesară pentru sinteza acestor aminoacizi.
  • Prin conținutul mare în aminoacizi dar și spectrul bogat de aminoacizi incluși, cu o rată de absorbție mare, fiind un produs organic, salvează culturile întârziate, aflate sub factori de stres sau sub influența unor compuși chimici toxici.

Se recomandă a fi utilizat în orice situaţie de stres la care sunt supuse culturile în timpul perioadei de vegetaţie : îngheţ, secetă, grindină, exces de umiditate, transplantare, fitotoxicitate cauzată de erbicide sau fungicide, pentru a ajuta plantele să se refacă rapid.

Se utilizează la o gamă foarte largă de culturi de câmp, cum ar fi cerealele păioase, rapiţa, porumbul sau floarea-soarelui.

Tratamentele pot fi efectuate toamna, după răsărirea completă a culturii, la desprimăvărare, pentru înlăturarea rapidă a efectelor gerului din timpul iernii, sau în perioada de vegetaţie, premergător perioadelor de secetă sau cu exces de precipitaţii.

Plyaminol 30 se aplică atât toamna următoarelor culturi, grâu, orz, rapiță, într-o doză de 1-1.5 l / ha, maximum de la 1-3 tratamente toamna și primăvara. Culturile de primăvară, porumb, floarea-soarelui, soia, într-o doză de 1.2-1.5 l / ha, culturi leguminoase, pomi fructiferi, viță de vie, pepeni verzi, pentru fertigare se aplică o doză de 2.5-5 l / ha.

 

GroPlan A+ este un biostimulator de ultimă generație, este un produs echilibrat, inovator, care crește producția de energie în plantă, dezvoltă sistemul radicular, elimină efectele perioadelor de stres, crește conținutul proteic, mărește fluxul de azot și al elementelor nutritive, maximizează producția și calitatea acesteia.

În compoziția acestui produs găsim R100, acid aspatic, triptofan, acid pidolic, dimetilsulfone, azot în concentrație de 140 g / l, fosfor 70 g / l, potasiu 70 g / l plus microelemente. GroPlan A+ este recomandat pentru utilizare la toate culturile în următoarele doze: grâu și orz între 2-2.5 l / ha, rapiță, floarea-soarelui și soia între 2-3 l / ha, cartofi, sfeclă de zahăr, mazăre 3-3.5 l / ha, porumb 2-3 l / ha, legume și pomi fructiferi 2.5-4 l / ha.

Toate detaliile despre Plyaminol și GroPlan A+ pot fi găsite pe site-ul www.agroest.ro.

 

 

 

 

 

 

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading