Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Tehnologia completă Agroest a contribuit la o cultură de porumb excelentă la Sabangia

3 ași din portofoliul Agroest Muntenia l-au ajutat pe Cristian Cristea să aibă o cultură de porumb excelentă. Fermierul din Sabangia a folosit Plyaminol, Omex Bio și Kingfol Zinc și este extrem de mulțumit de alegerea făcută. Utilizarea celor 3 produse a înlăturat efectul erbicidării, a favorizat o creștere puternică și a adus aportul necesar de zinc.

Cristian Cristea lucrează aproximativ 500 de hectare de pământ în Sabangia, județul Tulcea. Pe această suprafață înființează an de an culturi de porumb, cereale păioase, rapiță și legume. Porumbul este preferata fermierului tulcean. Nu mai puțin de 200 de hectare au fost destinate acestei culturi în 2023. 

La porumb, cultură irigată, Cristea a folosit o tehnologie completă Agroest Muntenia, recomandată de reprezentantul zonal Alexandru Filicenco. “Am aplicat biostimulatorul Plyaminol, pentru destresarea plantelor după etapa de erbicidare, iar apoi Omex Bio 20 împreună cu Kingfol Zinc”, a explicat administratorul Cril-Com Sabangia. 


Caracteristici Plyaminol

Biostimulator performant și versatil, care scoate cultura din stres

Este recomandat în toate culturile și etapele de vegetație

Favorizează dezvoltarea plantelor și obținerea de producții ridicate

Doza recomandată: 1-1.5 l / ha


Omex Bio a fost utilizat într-o doză de 2.5 l / ha, în timp ce Kingfol Zinc a fost aplicat în doză de 0.5 l / ha. “Produsul care mi-a atras atenția cel mai mult este Plyaminol, pentru că imediat după aplicare, plantele s-au revigorat și au început dezvoltarea mult mai viguroasă. Omex Bio 20 îl putem observa la recoltat, atunci când boabele sunt pline, nu sunt șiștave și au o polenizare mult mai bună. Kingfol Zinc are un efect de stay green. Imediat după aplicare, se poate vedea un verde crud, care ajută plantele să stea verzi până aproape de maturizare, să umple boabele corespunzător”, a comentat fermierul tulcean. 

 

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading